9. marraskuuta 2014

Pitäähän paikallinen koulureppu saada

Kävimme Peen kanssa paikallisella Stockmannilla katsomassa vähän kestävämpää koulureppua (linkki). Vaikka reppu kestäisikin, niin ainakaan meidän lompakko ei kestänyt. On siis nahkaa ja nahkaa.


 


Halvimmillaan repun saa Mitsukoshilta 45 000 jenillä (360 €), mutta hieman päheemmin koristellusta taskunahka kevenee yli 700 € nykykursseilla. Montako laitan tulemaan? Pitäähän teidänkin pikkuisten uusi reppu saada. Eikä haittaa, vaikka kouluvuosiin olisi vielä aikaa, repun pitäisi kestää koko alakoulun ajan. Näin ajatellen, jos reppu tosiaan kestää, ei hintaa vuotta kohdin tule kuin 60-120 €.



Reput ovat hienoja sekä laadukkaan ja kestävän näköisiä, mutta ehkei kuitenkaan ekaksi ja vikaksi koulurepuksi, vaikka onhan niissä käytetty jopa NASAn vaahtomuoviteknologiaa. Mahtavatkohan he saada rojaltit jokaisesta myydystä repusta?




Paljon mukavammin (tai siis yhtä hyvin) lompakko kesti iltapäivän toisen kohteemme, Sendain korkeimman rakennuksen The AER Buildingin (linkki) näköalatasanteen. 31 kerroksen melko pikaisesta hissimatkasta ja näkymistä kun ei tarvitse maksaa jeniäkään.

Sendai by night, näkymä itäänpäin AER Buildingin 31.kerroksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti